Opleiding
Hulpkok, kok & Chef de partie.

Eenvoudige gerechten met vis, groenten & kruiden

In deze cursus leer je eenvoudige visgerechten en eenvoudige gerechten met groenten en kruiden bereiden. Onder het motto 'het oog wil ook wat' geeft de chef je extra tips om je gerechtjes te dresseren en klaar te zetten. Er is ook aandacht voor de voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten zoals het verpakken en etiketteren van vis en groenten en kruiden.

Heb je ambitie om keukenmedewerker te worden? Schrijf je nu in en laat je inspireren door onze enthousiaste chefs.

Schrijf je nu in voor Eenvoudige gerechten met vis, groenten & kruiden

Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DiAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 28 jan. 2025 - 17 jun. 2025
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoVm
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 30 jan. 2025 - 19 jun. 2025

Te laat om in te schrijven voor onderstaande cursussen

Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op WoAv
  • 120 EUR excl. kosten - 80 lestijden
  • 4 sep. 2024 - 22 jan. 2025
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden

Groeipunt Zele Koevliet

  • Les op DoAv
  • 30 jan. 2025 - 19 jun. 2025

Toegang tot online cursus

De logingegeven die je nodig hebt voor deze cursus, zullen vrijdagochtend ter beschikking zijn.
Je zal via mail verwittigd worden.